Teollisuuden metallikappaleiden laserleikkaukset Raumalta

Fibrecon Oy on Raumalla toimiva metallin laserleikkaukseen erikoistunut yritys. Työstämme ja toimitamme erilaiset teollisuuden metallikappaleet yrityksille eri puolille Suomea. Tavoitteenamme on toimia saumattomana osana asiakkaamme tuotantoketjua. Panostamme korkealaatuiseen tekniikkaan ja asiakaslähtöiseen asenteeseen. Osaava ja motivoitunut henkilökuntamme neuvoo mielellään sinulle sopivien ratkaisujen löytämisessä. Olipa kyseessä sitten suuri tai pieni projekti, saat meiltä tilaamaasi palvelua aikataulusi ja budjettisi mukaisesti.


Tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Soita ja pyydä tarjous

Tarkkaa jälkeä viimeisimmällä tekniikalla

Laserleikkauksella on useita etuja muihin metallileikkauksen menetelmiin verrattuna. Se on erittäin nopeaa ja kustannustehokasta, mutta laserleikkausjälki on myös erittäin suoraa ja millintarkkaa. Laserilla voidaan minimoida materiaaliin kohdistuvat lämpövaikutukset.

 

Käytämme metallin leikkaukseen Bystronicin 10 kW:n BySmart Fiber -kuitulaseria. Kuitulaser on laserleikkauksen tehokkain menetelmä, jossa aktiivisessa kuidussa luotu lasersäde ohjataan koneen leikkauspäähän. Leikkauskohdan sulava materiaali poistetaan leikkauskaasun (tässä tapauksessa hapen tai typen) liike-energian avulla. Laitteen leikkausrailo on äärimmäisen siisti, mikä mahdollistaa saman jäljen toistamisen millintarkasti. Tämä leikkausmenetelmä sallii monipuoliset ja haastavammatkin suunnittelumahdollisuudet ja pystymmekin toimittamaan laajan valikoiman erilaisia teollisuuden metallikappaleita ja osia.

 

Ota yhteyttä, niin autamme sinua toteuttamaan projektisi tehokkaasti.

 

BySmart Fiber

Levyn maksimikoko: 1 500 x 3 000
Laserin maksimiteho: 10 kW
Leikkauskaasu: happi tai typpi

Leikkaamamme materiaalit

Käyttämämme kuitulaserin korkean leikkaustehon ansiosta voimme työstää tehokkaasti keskipaksua rakenneterästä, ruostumatonta terästä ja alumiinia. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää eri materiaaleista ja niiden leikkausmahdollisuuksista. Neuvomme tarvittaessa myös kokonaisvaltaisemmin projektisi vaatimusten täyttämisessä.


BySmart Fiber -laserleikkausvahvuudet:

Rakenneteräkset: 25 mm
Ruostumattomat teräkset: 25 mm
Alumiini: 25 mm